Werkwijze & investering

Wat je hebt meegemaakt in je leven, kun je niet meer veranderen, maar wél de manier waarop je ermee omgaat! Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt?

Hoe gaat het dan verder?
Na de gratis telefonische kennismaking ontvang je het intakeformulier en behandelingsovereenkomst, die je per mail krijgt toegestuurd en plannen we de eerste afspraak. In het 1e gesprek nemen we samen het formulier door en gaan we aan de slag met wat het meest van toepassing is voor jou op dat moment.

Tarieven
De investering in jezelf is € 91,50 per sessie (als particulier). Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Echter de eerste sessie met de QUEST9 duurt twee uur en kost derhalve € 183,-. Vervolgsessies met de QUEST9 duren een uur en kosten € 91,50.

Betaling
Na de sessie ontvang je van ons een rekening per email, die je indien je dat wenst via Ideal kan voldoen. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Zakelijke coaching
Vind je het belangrijk als werkgever dat je werknemers lekker in hun vel zitten? Zijn er werknemers die langdurig ziek thuis zijn die je wil ondersteunen in hun herstel? Of gun je het jouw werknemers dat ze op een andere manier met zichzelf aan de slag kunnen gaan? De methodes waar ik mee werk, sluiten daar naadloos op aan en zorgen voor mooie veranderingen van binnenuit. Neem gerust vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.
Voor meer info: www.weijtensconsultancy.nl

Vergoeding zorgverzekering
Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Aangezien dit per zorgverzekering anders is, kun je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekering om dit te checken.

Beroepsvereniging
Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, zijn wij aangesloten bij de BATC.
Het aansluitnummer van Agnes is: BR-01628
Het aansluitnummer van Geert is: BR-00846

Kamer van Koophandel: 17072219