Sensi

Sensi is een zeer effectieve behandelvorm. Het is er op gericht om het zelfgenezend vermogen en de balans van lichaam en geest te herstellen, waardoor de kwaliteit van je leven verbetert en je zelfvertrouwen toeneemt. Sensi helpt je om weer beter in je vel te zitten.

Sensi behandelt de persoon in zijn totaliteit. Door de unieke breedte van het aanbod in deze behandelvorm is het ook geschikt voor mensen die hooggevoelig en/of hoogsensitief zijn.
Sensi is in te zetten bij mensen die problemen hebben met allergieën, hooikoorts, angst, burn-out en bijvoorbeeld een fobie.
Ook wanneer men last heeft van een slaapstoornis, stress, depressie, hoofdpijn, migraine, grenzen stellen, angsten, stralingsbelasting of overspannenheid kan Sensi uitkomst bieden.

Tijdens een behandeling met Sensi komen alle vijf de natuurgerichte principes aan bod. 

De Sensi werkwijze bestaat uit:

  • Het in balans brengen van lichaam en geest

  • Direct op gang brengen van het proces door behandeling van de onderliggende patronen (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

  • Weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)

  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en een meting of je ergens allergisch voor bent)

  • Ondersteuning van het herstelproces door o.a. remedies

De verschillende behandelingstechnieken die ik in de begeleiding gebruik zijn: drukpuntmassage, holistic pulsing, EFT (Emotional Freedom Techniques), remedies, diëeten, voeding‐ en allergie metingen, orthomoleculair, burnout‐protocol en healing met de Healing Arts Frequenties.

Met behulp van de biosensor (dit is een meetinstrument dat een bodycheck uitvoert) kijk ik welke behandelingstechnieken en behandeling methoden specifiek voor jou nodig zijn. Ook meet ik uit of dat je een dieet nodig hebt en of de behandeling ondersteund moet worden door Sensi Cure remedies, orthomoleculaire middelen of een behandeling met de Healing Arts Frequenties.

De gemiddelde duur van de Sensi behandeling is drie tot zes behandelingen. Er zijn echter ook mensen die maar één behandeling nodig hebben.